E urât când treci printr-o criză de imagine

3 octombrie 2016

”Pentru mulți ani am fost considerat un pericol pentru sănătate, dar studiile recente mi-au reabilitat imaginea și poziția, povestind despre unele  beneficii.
E urât când treci printr-o criză de imagine. Vă zic, sincer. „Been there, done that” cum ar zice puștoaică asta de paișpe’ ani. Dacă sociologii ar vedea dincolo de aparențele mele și nu m-ar considera insignifiant,sigur aș fi un subiect bun de studiu de cercertare! Sau în orice caz, un unchi de al meu, tot irlandez, a stat o săptămâna la un sociolog, iar acesta l-a acuzat fără milă și înverșunare de socialitate iar el a considerat asta o fatalitate! Încă își caută avocat pentru a-l da în judecată..

În fine, revenind.

Pentru mine, cum ar zice Chirilă despre Crăciun, familia nu e dorința nebunească de a fi în rând cu spoturile TV care pun bucățele pe masă „că așa-i tradiția” și primesc fericirea la plic.
Timpul petrecut cu familia e timp irosit dacă în familie vibrează energii negative.
Nu.. nu e vorba de brânză sau cașcaval, crenvurşti cu muștar, salam Săsesc sau budinci promovate de niște familii nereale .

Pentru mine, timpul cu familia, mai ales la micul dejun, e altceva. Timpul meu cu familia este momentul în care se schimbă totul. Când aud că îmi atribuie și cuvinte de laudă ce ți-ai mai putea dori de la viața asta?  Sunt ceasuri de liniște în care Oamenii mei dragi descoperă înțelegerea și își încep ziua..cu mine.

Când mă dau din mană în mană, de la mamă la puștoaică asta de paișpe ani, mă simt cel mai împlinit.
Poate sunt mut, dar totuși atât de plin de glasuri. Impasibil și totuși atât de dorit.
Nelipsit de la orice masă cu un gust de copilărie.

Închide căldura că mă topesc! Din ce lapte mișto m-au făacut ăștia! Până una alta, sunt motivul pentru care famiile se întrunesc dimineață și își încep ziua atât de bine.”

Provocarea celor de la Kerrygold  urmărea să povesestesc ce înseamnă untul pentru mine și ce rol are untul în viață mea. Schimbând perspectivă un pic, m-am pus în locul untului și asta a fost ce a ieșit.

 

unt-cremos-kerrygold
Despre Kerrygold
Kerrygold este untul făcut din lapte provenit de la vaci irlandeze, crescute liber, care pasc iarbă verde până la 11 luni pe an. Termenul internațional pentru perioada lungă de hrănire numai cu iarbă este „grass fed”.  În România vacile se hrănesc cu iarbă circa 7 luni/ an, iar restul de 5 cu fân.

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply