Draga eu din viitor, sunt tu din prezent

11 octombrie 2016

Fetele de la Creative Ideas m-au provocat să scriu cu ocazia împlinirii a vârstei de 60 de ani a YO Siropuri de fructe  câteva rezoluții care îmi doresc să se îndeplinească până la vârsta de… 60 de ani
Campania lansată mi-a adus aminte de un ”trend” tare frumos care vehicula pe Internet acum câțiva ani: scrisori de la tine pentru tine. M-am folosit de concept pentru …a-mi lăsa singură mesaje de zilele mele de naştere. Era tare drăguț să găsesc pe mail un mesaj de la mine pentru mine, din trecut.

Una din scrisorile mele sună cam așa:

„Dragă Tiziana din viitor, sunt tu din prezent (17 ani)
Îmi doresc ca pe măsură ce ajungi să te cunoşti mai bine să realizezi că nu contează să ai multe persoane alături, ci să te înconjori cu oameni frumoși care te ajută să înflorești; oamenii aceia care vor fi acolo să aducă o diferenţă în viaţa ta.

Îmi doresc să vorbești, să țipi cât te țin plămânii,să ieși pe stradă și să împarți baloane colorate. Zâmbește oamenilor în orice circumstanță, chiar dacă nu îi cunoști. Fericirea ta îi va îmbucura.
Și înainte de toate nu uita: zâmbește cât mai ai dinți! 19 ani fericiți , cu aceleași copilărisme și baloane!”

Chiar dacă mesajul îl consider bun de transmis şi Tizianei de peste 39 de ani ( wa, asta da exercițiu de imaginație), totodată îi doresc să continue să se piardă printre zâmbete și să nu se molipsească de problemele adulților.. dar şi să nu uite faptul că nimeni nu este de neînlocuit şi niciun obstacol nu este de netrecut atâta timp cât face nebunia de a crede asta.

Până atunci sper să fi învăţat să iert şi să nu port ranchiună, iar lexemul ”mulțumesc” să fie omniprezent în vocabularul meu.

Până la vârsta de 60 ani sper să dețin rețeta fericirii după următoarele ingrediente:

Pentru o viață roz voi începe prin a îndepărta oamenii toxici și negativiști cu aproximativ 40ml de suc de lămâie. Pentru vremurile care vin după furtuni voi turna puțină apă plată pentru a induce o stare zen, aproximativ  100 ml.  Gheața zdrobită se folosește pentru a simplifica lucurile care mă vor seca de energie, iar 20 ml Sirop Yo de căpșuni pentru un prezent, astfel încât el să iscalească numai lucruri frumoase pe șalul amintirilor.

PS: Așa sper să fie viața mea până la 60 de ani, dulce ca un cocktail de la Yo, Pink Lemonade.

21-de-ani

Celălalte lucruri vor vine singure, de la sine.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Castigatori campanie "Ce ai vrea sa faci pana la varsta de 60 de ani?" - Blogal Initiative 14 noiembrie 2016 at 13:00

    […] Tiziana: http://www.gagiu-tiziana.ro/draga-eu-din-viitor-sunt-tu-din-prezent/ […]

  • Leave a Reply