Ce am vazut la V for Vintage editia 18

10 aprilie 2017

În weekend a avut loc primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage.”V for Vintage” a reușit  în aceste două zile să dea întâlnire iubitorilor de tot ce este frumos: începând de la artă, continuând cu bijuterii și terminând cu creații vestimentare.

  1. Networking

V for Vintage a reunit timp de două zile în incinta hotelului Grand Hotel du Bulevard piese vestimentare, accesorii, bijuterii  și obiecte de artă decorativă.

  1. Oameni frumoși

    Am avut șansa să observ oameni cu un simț estetic desăvârșit, unde detaliile fac diferența.

  2. Susținerea tinerilor

Ceea ce apreciez foarte mult la acest târg este susținerea designerilor români. Am descoperit câteva branduri în care m-am regăsit destul de mult.

Atelier RSVD– care se descrie ca fiind un brand care folosește materiale reciclate

EVA S LAB by Ana Munteanu

Creațiile Anei îmi plac foarte mult, în special costumele. Mă încântă ideea de costumizarea hainelor pentru a cădea foarte bine pe model, iar când vorbim de rochii sau costume cred că este imperios necesar. Ana este foarte atentă la detalii și lucruri ce țin de finețe.

Luna Morgaciova

Două surori ale căror pasiuni le-au unit într-o operă de artă: una pictează, iar alta e designer. Iar ceea ce a ieșit este minunat:

Totodată, am apreciat mult deviza târgului este de a-i susține ”pe cei la început de drum pentru că au potențial. La V for VINTAGE dedicam un spațiu Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secțiunea Future Design din cadrul târgului studenții își expun creațiile.

 

Do not forget,

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply