Primul joint venture din Romania intre un designer si o fabrica de textile

18 aprilie 2017

Lansarea brandului INAIS – primul joint venture între un designer român – Ina Isbășescu – și unul dintre cei mai mari producători autohtoni de textile – Simiz Fashion reprezintă fuziunea între creativitatea și tehnologia avansată.
Cei care au dat naștere poveștii INAIS sunt designerul Ina Isbășescu și unul dintre cei mai mari producători de textile din țară, Simiz Fashion. Piatra de temelie a acestei colaborări sunt creativitatea Inei și tehnologia avansată a fabricii Simiz Fashion.

INAIS încurajează femeile să se îmbrace autentic și personal, să folosească produse comode și prietenoase, dar în același timp elegante, ieșind de sub influența regulilor corporate care ne înconjoară.

Colaborarea cu Ina este o gură de aer proaspăt, deoarece creativitatea și curajul ei completează perfect rigoarea și viziunea noastră antreprenorială. Vrem să schimbăm percepția despre producătorii români, văzuți mai degrabă focusați pe ideea de a face haine accesibile, sexy și cool cu orice preț. Vrem să facem lucrurile așezat, cu un plan pe termen lung în spate, cu o poziționare asumată și un partener pe măsură. În acest context, INAIS își asumă faptul că este nevoie de valoare, de normalitate și de creativitate în zona de fashion ‘made în România‘ „, explică Silviu Simiz, CEO Simiz Fashion.

Colecția de debut are la bază denimul – material versatil și confortabil, niciodată învins de trecerea timpului. INAIS reinterpretează denimul într-o notă a feminității și a curajului și include creații unice, în nuanțe picturale, cu lumini și umbre aplicate manual, în România. Tonurile marine sunt combinate cu cele naturale, în vreme ce auriul insistă să fie în centrul atenției.

 

Prima colecție semnată INAIS poate fi comandată, online, pe www.inais.ro, din 6 aprilie. Toate produsele pot fi livrate în țară, dar și în afara țării. Mai multe detalii despre condițiile de livrare se găsesc pe www.inais.ro.

Despre Ina Isbășescu

Ina Isbășescu a studiat arhitectura în București, însă cariera de designer de costume de film i s-a potrivit ca o mănușă. A lucrat 8 ani în PRO TV ca stilist, iar în 2012 a pus bazele atelierului de piese unicat și prototipuri vestimentare – Persona.

Despre Simiz Fashion

Simiz Fashion este una dintre cele mai mari fabrici de textile din România. Cu peste 20 de ani de experiență în industria textilelor, Simiz Fashion are în portofoliu zeci de clienți din România, dar și branduri internaționale precum COS, TED Baker, Massimo Dutti și Morris.

Creațiile INAIS pot fi cumpărate, online, accesând magazinul virtual www.inais.ro, cu livrare atât în România cât și în afara țării.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply